Work Experience for Young Entrants ( Ldv-13-PLM-2044 )

logo

EU_flag_LLP_HU-01(1)

A Polip Ifjúsági Egyesület 2013-ban már negyedik alkalommal pályázott fiatal pályakezdő szakemberek külföldi szakmai tapasztalatszerző programjára. Ez utóbbi projekt keretében 10 fiatal kapott támogatást, különböző szakmákban és országokban végzett szakmai gyakorlatára. A résztvevők között több építész is volt, az egyikük Dr. László Zsolt, aki már be is fejezte 6 hónapos gyakorlatát,  a németországi Kempten városban egy építész irodában dolgozott.

 

Kezdési idő 2013
Időszak 2013-2015
Tartalma szakmai gyakorlat
Célcsoport munkavállalók és munkanélküliek
Létszám 10 fő
Szakmák építész, jogász, közgazdász, színész
Partnerek

 

Részlet László Zsolt beszámolójából:

1-2 hét

 

Munkám az F64 Architekten építészirodában egy rendhagyó feladattal kezdődött. Az iroda egyedi módon 5 építész társulásából született, akik tevékenységét mára mát 12 alkalmazott közreműködése segíti.Helyszíe egy terrakotta színű épület az Iller partjának közelében, a FüssenerStrasse64 szám alatt: innen az iroda neve.

qwd

 

Az egyesülés éppen 10 éve történt, melynek alkalmából jubileumi partyt rendezett a cég 10. Sommerfest néven. Az én feladatom volt az ünnepséghez tartozó, az iroda eddigi munkásságát bemutató kiállítás installálása.

pic1 pic2 pic3

 

A feladat azért volt nagyon jó, mert közben alaposan meg tudtam ismerni az iroda eddigi projektjeit, amellett, hogy a számomra eddig ismeretlen programmal közben barátkozgattam.

pic4 pic5 pic6

 

Nagyon jó volt, hogy a kollégákkalfizikailag is együtt kellett dolgozni. Ezt már a 13. Velencei építészeti Biennále kapcsán is megtapasztaltam. Mivel tudták, hogy van némi tapasztalatom kiállítások rendezése terén, sokszor kérdezték, hogy mit hogy csinálnék és gyakran el is fogadták a véleményem.

Végül a kiállítás is, és a party is jól sikerült.

pic7 pic8

Remélem a következő feladatot is ilyen sikeresen tudom végrehajtani!

 


Beszamoló  – Laszló Zsolt

A beszámolókhoz kattintson ide

 

EnglishHungarian