XX. Nyárnyitó buli a Polippal

 

Egyesületünk a gyermekek és fiatalok szabadidejének hasznos eltöltésében, aktivitásuk, önkéntes tevékenységekbe való bevonódásukat erősíti a különböző szolgáltatásain keresztül. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatával feladat-ellátási szerződés keretében napi szolgáltatást biztosít a Polip Ifjúsági Irodában. Az egyik legismertebb, legnagyobb népszerűségnek örvendő rendezvény a nyarat megnyitó eseményünk, melynek megvalósítása a fiatalok, a civil szervezetek, az eseményen megjelenő fellépők, zenekarok és közösségek köreiben a mai napig igényként merül fel.

A rendezvény az egyik legnagyobb lélegzetvételű programunk az évben, mely nemcsak arra ad lehetőséget, hogy a tehetséges fiatalok megmutathassák magukat-mind a színpadi fellépők, fiatalok zenekarok, mind a sport- és táncegyesületek- és teret kapjanak a megjelenésre, hanem, hogy minden évben felhívjuk a figyelmet a városban működő civil szervezetekre, hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő közösségekre, csoportokra.

Tanoda programunk évzáró ünnepségére is sor került, ajándékokat kaptak a tanulók a szorgalmas munkájukért és a közösségben végzett jó eredményekért.

Az idei évben a 20. jubileumi rendezvényünket további innovatív ötletekkel színesítettük, mely a fiatalok érdeklődési körére épült.

Mindemellett közös rendezvényünk: Szekszárdi Ifjúsági Önkormányzat (SZIFÖN) tapasztalatcsere céljából diák- és ifjúsági önkormányzatok találkozóját szervezte meg, ahol 5 megyéből vettek részt fiatalok. 

A 20. jubileumi rendezvényünk sikeres megvalósításához a résztvevő civil szervezetek, a SZIFÖN tagjai, önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos tanulók járultak hozzá.

Miniciviliádán résztvevő szervezetek:

Polip Ifjúsági Egyesület

EVS

Szekszárdi Ifjúsági Önkormányzat

Segíts Rajtam! Hátrányos Helyzetűekért Alapítvány

RÉV Szenvedélybeteg-Segítő Szolgálat

Hallgatói Önkormányzat Szekszárd

Új Nemzedék Kontakt Pont

Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete 

Chance á Tolna  -Esély Tolnának Alapítvány

EUBILD-UNAKLIM projekt

Utánpótlás Football Klub – Szekszárd

Ki-látás Közhasznú Alapítvány

A rendezvényt támogatta:

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, Babits Mihály Kulturális Központ, Full Happy Kft., Vesztergombi Pincészet, Kövecses László Zoltán

Média partnere: Antritt Rádió, Szekszárdi Vasárnap, Tolnai Népújság

EnglishHungarian